Zoeken
  • Tim van Lieshout

Aanvulling maatregelen ambulante begeleiding

Vanwege ontstane onduidelijkheid een aanvulling op de maatregelen om onze ambulante begeleiding veilig te kunnen continueren.


Aanvulling maatregelen ambulant

Informeer uw begeleider altijd vooraf wanneer u klachten heeft passend heeft bij het coronavirus. Dit zijn verkoudheidsklachten (inclusief hoesten) en verhoging/koorts. Het huisbezoek zal dan geen doorgang vinden. We zullen er dan wel alles aan doen om de ondersteuning op alternatieve manieren in te zetten.


Wanneer u tot één van de risicogroepen behoort gaan huisbezoeken in principe niet door, we zullen de ondersteuning dan op alternatieve manieren inzetten. Wanneer dit in individuele situaties niet haalbaar is wordt per situatie beoordeeld hoe hier mee om te gaan.


Aanvulling preventieve maatregelen

Gezondheidsklachten van cliënten dienen gemeld te worden via het meldingsformulier. Deze melding zal gecommuniceerd worden met verantwoordelijk Case Manager. Deze zal hierop verdere actie uitzetten, waaronder het informeren van andere betrokken hulpverleners over het opschorten van huisbezoek.

43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Aanpassing landelijke richtlijnen

Landelijk zijn de richtlijnen aangepast omdat de maatregelen die eerder opgelegd werden onvoldoende op zijn gevolgd. De nieuwe landelijke richtlijnen zijn inmiddels op onze website gepubliceerd. Belan

0492-387 925

©2020 door Care Extra. Met trots gemaakt met Wix.com